Privacy verklaring

Privacy verklaring

Slagerij Erik Vis  ziet het als zijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Hieronder laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u gebruikt maakt van onze website, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo is duidelijk hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Slagerij Erik Vis. Slagerij Erik Vis is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van onze website geef u aan ons privacybeleid te accepteren.

Slagerij Erik Vis respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Slagerij Erik Vis zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij de uitvoering van uw bestelling.

Waarvoor gebruiken wij de gegevens die we van u vragen?
Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Als u een account aanmaakt op onze website, dan bewaren wij uw gebruikersnaam, wachtwoord, naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Zo is het niet nodig om bij iedere nieuwe bestelling dit in te vullen.
Als wij, via welk communicatiemiddel, informatie of feedback ontvangen over Slagerij Erik Vis, dan gebruiken wij dit om onze diensten verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Derden
Slagerij Erik Vis zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij de uitvoering van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Beveiliging
Slagerij Erik Vis doet alles wat mogelijk is om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding bij het plaatsen van een bestelling. Het adres van Slagerij Erik Vis zal dan beginnen met https. De 's' staat voor 'secure' (=beveiligd). De meeste browsers geven dit bovenin aan in een groene kleur. De beveiligde verbinding wordt ook gebruikt wanneer u een account hebt bij Slagerij Erik Vis en persoonlijke gegevens gaat aanpassen.

Inzage en correctie
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van zijn/haar persoonlijke informatie die op moment aan ons zijn verstrekt. Verwijdering mag en kan echter alleen als de gegevens niet meer relevant zijn.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback
Wij controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen hebt over dit privacybeleid. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Slagerij Erik Vis,
Brederodelaan 13d,
3353GG  Papendrecht
078-6151724