Dé slager van Papendrecht

 

———

 

Slagerij Erik Vis is een ambachtelijke slagerij waar het slagersvak nog op klassieke wijze wordt beoefend. Het grootste deel van de worst en vleeswaren die u bij ons koopt, is gemaakt in onze eigen worstmakerij. Wij zijn gevestigd in het centrum van Papendrecht en bieden al sinds 1961 prijswinnende service en producten aan de regio. Op deze website vindt u een overzicht van ons aanbod. Ook kunt u bestellingen plaatsen in onze webshop.

SINDS 1961

Ons team

van ervaren

professionals

Onze missie

Vlees als gezonde voeding
Bij de productie van vlees staan kwaliteit en puurheid voorop. Om dat te bereiken, maken we gebruik van enkelvoudige kruiden, voegen we vrijwel geen e-nummers toe. Hierdoor is het vlees

Diervriendelijk
Bij de productie van vlees staan kwaliteit en puurheid voorop. Om dat te bereiken, maken we gebruik van enkelvoudige kruiden, voegen we vrijwel geen e-nummers toe. Hierdoor is het vlees gezonder.

Ambachtelijk
Bij Slagerij Erik Vis werken we nog volgens het ouderwetse slagersambacht. DIt levert u de best mogelijke kwaliteit op, want vlees is het lekkerst wanneer het op ambachtelijke wijze wordt bewerkt. We bereiken dit door het vlees “in de been” te laten rijpen en het vervolgens zelf uit te benen. Dit biedt u als klant diverse voordelen. Zo zijn de producten in onze slagerij uitermate vers. Omdat we met volledige runderen en varkens werken, bieden we u bovendien een zeer gevarieerd assortiment.

Eigen producten
Omdat we de productie en verkoop van vlees graag in eigen hand houden, beschikken we over een eigen worstmakerij. Daar wordt een groot deel van het vlees verwerkt tot worst en
vleeswaren. Het grote voordeel voor u als klant is dat deze producten vers zijn en op natuurlijke wijze worden geproduceerd. Hierdoor bent u verzekerd van een ambachtelijk stuk vlees van ongeëvenaarde kwaliteit.