Titel: BBQ meester
Sinds: 2001
Alle BBQ producten: BBQ lijst
BBQ bestellijst: Bestellijst PDF

BBQ gezellig samenzijn

BBQ is voor iedereen een gezellig en smakelijk ontspannen samenzijn. Wij als team van slagerij Erik Vis willen u hierbij graag van dienst zijn. Met van onze hoogwaardige kwaliteit BBQ-assortiment en een advies op maat. Naast onze standaard BBQ-producten (sat√©stokken, BBQ-worstjes, shaslicks etc.) verkopen wij ook grotere stukken vlees. Onontbeerlijk voor de echte BBQ-liefhebbers. Hierbij moet u denken aan een  Bavet, Longhaas, Picanha, Lamsvlees of Capelinrack. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Onze slager wil u hierbij graag adviseren, wat voor uw BBQ de beste keus is.

Samenstelling BBQ

Als u in de winkel komt kan de slager u hier alles over vertellen. Zo kan de slager het stukje vlees uitzoeken wat het beste bij u past. Dit is mogelijk omdat we hele runderen en varkens werken, hierdoor word ons assortiment verbreed. Zelf gebruiken wij de BBQ voor vleeswaren zoals rosbief of fricandeau. Wij gebruiken hiervoor een ceramische BBQ of Green Egg. Dus ook voor adviezen over het bereiden van vlees op de BBQ hebben wij genoeg ervaring in huis. U kunt er ten alle tijden voor kiezen om uw vlees gegaard te bestellen. Dit vlees is door onze kok al (voor)bereid. U hoeft het dan alleen nog maar op te warmen op uw BBQ.

BBQ verzorging en BBQ huur

Wanneer u de mogelijkheid niet heeft om zelf te BBQ-en, of graag het gemak van een echte kok wil ervaren, dan kunnen wij een BBQ-kok op locatie voor u organiseren. Voor meer informatie over ons BBQ assortiment en het huren van een BBQ op gas of kolen zie onze BBQ-bestellijst of neem contact met ons op.