Gourmet
Voor hoogwaardig en vers gourmetvlees, biedt onze slagerij alle vleessoorten die u nodig heeft. U vindt hier overheerlijke schalen met gevarieerd vlees dat op natuurlijke en gezonde wijze is geproduceerd. Een ideale keus voor een knusse, onvergetelijke decembermaand met vrienden, familie of collega’s. Ons vlees bevat geen e-nummers of andere aanvullende stoffen. Dat komt omdat wij geloven in puur vlees dat volgens klassiek ambacht is geproduceerd.

Standaard gourmetschotel
In ons standaard gourmetassortiment vindt u een behoorlijk complete schotel die voorzien is van biefstuk, schnitzel, kipfilet, hamburger, mini-rundervink en mini-slavink.

Bekijk de webshop

Luxe gourmetschotel
Kiest u liever voor een luxe optie? Dan is de luxe gourmetschotel een keuze naar uw hart. Deze schotel bevat biefstuk, kalfsschnitzel, varkenshaas, mini-kipsaté, kipfilet, kipworstjes, kruiden en kruidenboter.

Bekijk de webshop

U kunt uw gourmetschotel meteen online bestellen of ons om maatwerk of advies vragen via de contactpagina. Natuurlijk bent u ook van harte welkom onze winkel te bezoeken. De slager staat met plezier voor u klaar.

Ja, ik wil advies