Salades en hapjes
Salades, tapas en hapjes zijn onmisbaar voor een feest of barbecue. Uw gasten voelen zich erdoor verwend en het is een smakelijke aanvulling op wijn, bier en andere dranken.

Saladeschotels
Wij bieden u een veelzijdig assortiment aan saladeschotels die in eigen keuken worden gemaakt. U heeft daarbij de keuze uit salades op basis van kip, vis, pasta, rundvlees of vegetarisch. Denk daarbij aan een scharreleisalade, kartoffelsalade, zalmsalade, rundvleessalade en diverse rauwkostsalades.

Bekijke de webshop

Hapjes
Ook bieden wij u overheerlijke kant-en-klare hapjes voor op een verjaardag, een avondje visite of een bijeenkomst op uw werk. In ons assortiment vindt u hapjesschotels op basis van kaas, grillworst, gekookte worst, pittige balletjes, zachte metworst, leverworst, komkommer en tomaat, runderrookvlees, gevulde eitjes en diverse spiesjes en wraps.

Premium opties
Bent u op zoek naar een meer premium optie? Kies dan voor een luxe tapasschaal met onder meer rauwe ham, paté, salami, olijven, tapenade of warme borrelhapjes. Ook kunt u smaakvolle bruschetta en/of tapenades bij ons bestellen met olijven, peppadews of zongedroogde tomaatjes.

Ja, ik wil advies