Slagerij Erik Vis

Vakmanschap door Meesterschap

E-nummer vrije/gereduceerde producten
In ons assortiment is een ruim aanbod aan E-nummer vrije producten opgenomen. Soms is het niet altijd mogelijk om producten zonder E-nummers te fabriceren, dan gebruiken we zo min mogelijk goede E-nummers en spreken dan van E-nummer gereduceerd. Wij kunnen u informeren over vlees en vleeswaren waar door eigen productie en zorgvuldig geselecteerde inkoop ingespeeld wordt op de wensen van u als klant.

Voor meer informatie over E-nummer vrij vlees staan wij u in de winkel graag te woord.

Aanbiedingen
Wekelijks heeft Slagerij Erik Vis voor u diverse aanbiedingen. De aanbiedingen kunt u wekelijks hier vinden op onze site. De aanbiedingen zijn een hele week geldig van maandag tot en met zaterdag. U kunt zich hier aanmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Piggy saarsysteem
Onze trouwe klanten belonen wij met het zeer aantrekkelijke Piggy spaarsysteem. Met het Piggy spaarsysteem van Slagerij Erik Vis krijgt u bij iedere besteding Piggy spaarpunten. De Piggy spaarpunten kunt naar eigen keuze inwisselen voor cadeau's of bijvoorbeeld een vleesproducten zoals een varkensrollade, een runderrollade. Kijk hier voor meer voordelen van het Piggy spaarsysteem.

Wie zijn wij

Slagerij Erik Vis is een ambachtelijke slagerij en is gevestigd aan de Brederodelaan 13d in Papendrecht. Bij ons vindt u dagelijks verse producten,die zich onderscheiden door een constante hoge kwaliteit. De klant en zijn wens staat bij ons centraal. We willen innovatieve zuivere producten aanbieden zonder E-nummers. Gezondheid voor mens en dier staan voorop. Deze uitgangspunten resulteren in kwalitatief hoogstaande producten, die geregeld onderscheiden worden met prijzen en predicaten.

Kom bij ons langs en ervaar het zelf. Wij staan open voor uw suggesties en hebben een "drive" om te verbeteren.

Wat onderscheidt ons
  • E-nummer vrije producten
  • Onze grillworst specialiteit.
  • BBQ advies en verzorging.
  • Catering voor bedrijf en prive.
  • Persoonlijk advies.
  • December specialiteiten.
Wat is onze missie?

Alleen het beste is goed genoeg.
Deze visie staat garant voor vlees van superieure kwaliteit met oog voor dieren welzijn en milieu.

2001

Sinds

in het centrum van Papendrecht

15%

Grillworst

toename per jaar

14

Medewerkers

staan voor u klaar

150

Koppen

koffie per maand